uFeel.me
НОВАТА ГОДИНА
Автор: Manja,  31 декември 2010 г. в 09:14 ч.
прочити: 349
НОВАТА  ГОДИНА!\"Kiss\"
Е, Ден на равносметка!
Но дали си дава всеки сметка?\"Laughing\"
Как през годината си живял?
Какво си успял?
Какво си видял?
Как всичко си преживял?
Какво си дал?
Какво си взел?
Спазва ли правилото?\"Wink\"
Да дам каквото мога!
Да взема каквото ми подарят!
Кое те нервира?\"Yell\"
Може ли да се игнорира?
Самодоволен ли си ти?\"Wink\"
Какво искаш да се промени?
Годината си отмина!\"Undecided\"
Дали нещо от теб си замина?\"Tongue
Грешките да не се забравят,
за да не се повтарят!
\"Embarassed\"
Здравето е важно!\"Kiss\"
Но другото не е по-маловажно!
Зависи от много компоненти,
но не всички са компетентни!
\"Wink\"
И така през Новата Година -
Доброто да преобладава!\"Laughing\"
Лошото да се забравя!
Ако си заслужава!
Да се прощава!
\"Kiss\"\"Smile\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me