uFeel.me
НОЩТА НА ИЗБОРИТЕ
Автор: ili,  30 октомври 2011 г. в 20:46 ч.
прочити: 308
\"След избори и след сватба
рядко получаваш това, което си искал!\"
Уил Роджърс

Ни президентът е моят президент,
нито мъжът ми е моят мъж.
Само синът ми е мой син –
поне в това съм сигурна.
Но какво да прави една неделна жена
в нощта на безполовия екзитпол, oсвен
да пере ризите на простосмъртните -
те може да са случайни пътници,
те може да са случайни спътници.
Има ли жена околовръст –
пере, готви, гласува,
гласува тайно за опозицията
и на сина си дума:
- Сине, ако имаш избор,
недей да избираш пикльовците.
На мене може и да ми отива,
даяня на срам,
но ти си мъж. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me