uFeel.me
НЕКА МЛАДИТЕ СА БУРЕВЕСТНИЦИ
Автор: Liliyanaandreeva,  1 април 2011 г. в 08:12 ч.
прочити: 161


Аз пак ще пиша за несретници,
за подритваните неудачници,
нека младите са буревестници,
за човечността да са ковачници…

И нека пишат за любов и рози,
да бленуват тропик и екзотика,
да не знаят война и некролози,
денят им – вечно лято и еротика…

Тогава кротко аз ще си отдъхна,
ще се успокои тревожният ми дух,
и блажена в съня си ще издъхна,
ще се превърна в белоснежен пух…

Напролет върбите пак ще разцъфтят,
но хубав и добър ще бъде веч светът…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me