uFeel.me
НЕ ЗАБРАВЯЙ
Автор: hadjito,  24 юни 2011 г. в 08:11 ч.
прочити: 140
НЕ ЗАБРАВЯЙ



И колкото
   и да ти бъде трудно
       не забравяй,
          че в този миг
              поне един човек
          издъхва някъде забравен,
     и изоставен от живота.
Той предпочита твоя ад моментен
     или във времето разтеглен –
        бедата ти,
            за него ще е сладка,
                                  като сън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me