uFeel.me
НЕ СЕ ПРОЩАВАМ С ЛЮБОВТА
Автор: marinlazarov,  22 март 2013 г. в 07:21 ч.
прочити: 309

Не се прощавам с любовта.
Пълзя измислен в изненада
зад гъгнещата ведрина,
която в шепи ми остана.

Не се разяждам сред мечти.
Отрадни спомени ме галят.
Червено - снежни и добри
оброци в тъмното ме мамят.

Разкъсвам строгата си власт.
Пред Бога вярата не крия.
Отронен - мокър като паст -
преглъщам бездната - просия.

Запазено блести денят.
Вечерни сенки го обгарят.
С измислица - провлачен свят -
отроци бъдното провалят.

Марин Лазаров

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me