uFeel.me
НЕ ИСКАМ
Автор: mmm3333,  19 февруари 2009 г. в 16:29 ч.
прочити: 377

Не искам вече със теб да живея ,
и не искам да бъда твоя жена...
Уби ти всички чувства във мене
и вярата ми в Любовта!
ЗА ТЕБЕ НЕЩАТА са вечна илюзия...
и не смееш да се довериш на страстта...
мислиш...,пресмяташ и двоумиш се...
дано се окажат верни сметките ти за Любовта
Аз вече доволна съм ,че преживях те...
Не страдам и забранявам си ЗАВИНАГИ и за това...,

че ти не ме заслужаваш-
нито мен нито моята ДУША!
Остани си с вещите и със нещата...,
нека те ти дарят топлина!
С нищо не заслужи моята обич
и баща да си на моите деца!
АЗ ще потърся...,
ще намеря...
по-свободна и по-чиста душа,
която е отворена и е готова
 да приеме С РАДОСТ Любовта!
А ТИ РОБУВАЙ НА ПРИНЦИПИ И ХОРА
И ТЪРСИ  ПРОБЛЕМИ  И ГОЛЕМИТЕ НЕЩА...
ЕХ ПРОСТО НЯКОЙ ХОРА НЕ ЗНАЯТ ДА ОБИЧАТ...
И ДА НАМИРАТ КРАСОТА ДОРИ И В КАПЧИЦА ВОДА?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me