uFeel.me
НАИВНО Е ДА ПИТАМ
Автор: marinlazarov,  19 март 2013 г. в 10:46 ч.
прочити: 256

Наивно е да питам:
защо съм се обвързал
с очакващите устни
на мнимата любов.
Как всяка полужертва
се мъчи да измисли
посоката незнайна
към друг раним живот.
Наивно е да смятам -
ще мога да излъжа
сърцето ми потайно:
\"Няма да умреш!\"
Раздялата ме мъчи.
Всичко се повтаря,
додето сам прозра
живота си нелеп.
Марин Лазаров

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me