uFeel.me
Моята молитва
Автор: maystormanol,  1 май 2009 г. в 22:34 ч.
прочити: 221

Боже, мили боже, времена ли бяха.

Всеки стана нещо, даже депутат.

Някой се изложи, някой вдигна стряха,

А в страна гореща някой е богат.

 

А пък аз се чудя, чудя и се мая.

Молих ли се криво, криво ли разбра.

Другите – уж луди, хванаха колая.

И каквато стана, стана таз добра.

 

Аз пък, боже мили, ще ти се помоля

да побутнеш с рамо моите бъднини.

Ако имаш сили, ако имаш воля,

за последно само, боже помогни.

 

Направи ме, боже, виж – страна голяма,

Направи ме мутра или рекетьор.

А ако не може, ако място няма,

направи ме утре автоконтрольор.

 

Направи ме, боже, ако няма друго,

направи ме само нейде митничар.

Или да ме сложиш просто за услуга

в ООД голямо или в някой бар.

 

Направи ме, боже, по мен да си пада

всякоя девойка като по Пит Брад.

Ако се наложи, може – изненада

да съм кат бат Бойко – страшен и брадат.

 

Искам само къща само на три ката.

Всеки кат с тераса, скрита зад дувар.

И да има също място за колата.

Някаква ес класа или ягуар.

 

Само за едничко няма да те питам.

Няма да те моля да ме сториш ляв.

Нищо, че са всички гейове в елита.

Нека съм в неволя, ала мъж и здрав.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me