uFeel.me
Моя малка страна необятна
Автор: vesselin,  4 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 978

Моя малка страна необятна,
ти за мене си само една
с твойта хубост за друг непонятна,
скрита в танца на волни жита.

Разтуптяват ме твоите песни,
героизмът на твоя народ
и жетварките с погледи честни,
що разказват за тебе на Бог.

Няма нийде Балкан като твоя,
нито хора с такива души,
дето носят духа на героя,
за да бъдат „сега" и „преди".

Моя малка страна необятна,
ти си гордост за целия свят
със душа слънчогледенозлатна,
дето носи покой с благодат!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me