uFeel.me
Мога ли?
Автор: Slava56,  15 декември 2008 г. в 11:35 ч.
прочити: 522
Не ми говори
колко много си чел
и колко статистики има!
Бил ли си там?
Зад бодливата тел?
Само с номер,
без име?

Аз дали съм била?
Не, не съм...
И затуй
зарад тях
да говоря не мога.
Мога само да видя
как в любими очи
и за миг
не угасва
тревогата...

Мога само да чувствам
как в гърдите тежи
буца лед там,
под лявото рамо...
И отдълбоко
как напират сълзи -
толкова
мога само...
...
Не ми казвай,
че знаеш
как ме боли!
Всяка болка
е тъй различна.
Просто...
ръката ми
здраво хвани!
Замълчи...
за нищо не питай...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me