uFeel.me
Мое море
Автор: Nanita,  18 май 2010 г. в 08:38 ч.
прочити: 174
Капка по капка от мене попивай,
мое крайбрежно небе,
пясъка, това златно вълшебство /от мене/ отмивай,
мое прекрасно море.

Солените пръски в косите събирам
и кича се с тях, като с цвят,
от миди герданче си правя и искам
на малки глътки да те отпия, море.

За себе си аромата ти морски ще скрия,
в сърцето си ще го пазя до край,
вдишайки теб море ще те пазя
и ще съм твоя безкрай.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me