uFeel.me
Мислите си в пасианс редя
Автор: LYCKI,  22 април 2011 г. в 22:35 ч.
прочити: 261
Тръгват си. С денят се разминават
моите среднощни сетива.
Птицата, която им припява,
литна със разперени крила.

Въженият мост остана
да се полюшва сам над пропастта,
аз старица побеляла
мислите си в пасианс редя.

Три житейски колонади:
минало, сегашно... а една
черна карта предвещава
бъдещето ми във самота.

Хвърлям зар, възкръсват срещи,
разпилявам куп с лъжи,
миналото ми се блещи,
настоящето ръмжи.

Ех... да можех да разместя
всички карти до една,
миналото да е днеска,
грешките да променя,

но тогава пък едва ли
щях така да оценя
загубите, любовта си
и всички дребнички неща. \"\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me