uFeel.me
Милост за децата ни
Автор: pavli,  6 декември 2011 г. в 14:16 ч.
прочити: 1259

Сбъдва се наша заветна мечта.
Но защо са тези сълзи в очите?!
Разпилени – децата ни по света
казват само по скайп „Обичам те!”

И със свито сърце им желаем
здраве, щастие, големи успехи.
В тишината си тайно ридаем,
но вярата, че са добре, е утеха.

Просветление молим се да получат,
да не забравят своя бащин дом,
майчина ласка… и свидни случки…
и родина – най-надеждния им заслон.
                                               

                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me