uFeel.me
Между началото и края на денят
Автор: LYCKI,  13 юли 2008 г. в 20:49 ч.
прочити: 372
Между изгреви и залези червени -
понякога разплакани дори,
усмихвам се и с време, и без време
на твоите обагрени черти.

Пореден изгрев в залеза се сгушва,
от морен път склонил глава
и влюбено-унесен се заслушва
в привечерната тишина.

А ти, в забързания делник
пропускаш да ме приютиш,
забравил за една потребност,
прекрачвайки в сърцето ми, мълчиш.

Между началото и края на деня
прокарвам восъчна алея,
свещта догаря, но вървя
натам, душата си да сгрея.

И все така в пресечната им точка
на изгрев-залез, ден и нощ
откривам истината непорочна
за смисъла на думата - Живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me