uFeel.me
Мечта
Автор: leidi,  1 юли 2011 г. в 19:48 ч.
прочити: 197
Искам хляб, но хлябът се е спекъл,
трохите боцкат в моята ръка
и мама все я няма вечер,
вечеря няма-сам съм у дома.
А тате пие,  в мъка да удави
животът стиснал го е за врата,
и като примка стяга се хомота
и няма път, а няма и врата.
Леглото ми е винаги студено,
без приказка затварям си очите
и сънища сънувам, но различни,
сънища нахранени с мечти.
Как тате е на работа, а мама
ни чака в къщи с топличка храна
и как заспивам на топлото и рамо,
поз звуците на приказка една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me