uFeel.me
Манастирът Куклен
Автор: dgeorgieff,  5 август 2011 г. в 20:32 ч.
прочити: 231
Манастирът
извисен над Куклен
днес е оживен
и от турците опазен
днес той е просветлен.
Грее таз светиня
сред горската пустиня,
със вода целебен
манастира е потребен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me