uFeel.me
Маматаситракия
Автор: mt46,  16 януари 2013 г. в 22:33 ч.
прочити: 321
Животът странен е. Мистерия!...
Уви, родил съм се в... Мизерия...

От славен род съм бил - от Дакия...
Но днес се губя - във Бардакия...

Прабаба ми била от Мизия...
А днес се лутам - във Безвизия...

Ех, прародината ми Тракия
сега е... Маматаситракия!...


Марин Тачков
11 януари 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me