uFeel.me
Магистрали
Автор: stefyvas,  26 март 2011 г. в 05:26 ч.
прочити: 105
По П.Пенев
\"Човекът е човек когато е на път...\"
... и когато магистрали се строят...

Магистрали

Магистрали ми направете,
хляба си го вадя със ръцете.
Спрете да протягате ръчички,
вземете се хванете за мотички.
Господ ни е дал земята,
дал ни я в едно с водата.
Магаре да се посади,
стадо коне ще се роди.
Но на нас не ни се работи,
правим се на зорлем идиоти.
Чакаме на \"швейцарските крави\",
и някой нов месия да ни \"оправи\".
Който ходи на разходка в парка,
ще руча само постна попарка.
Нека седи по пейките и дреме,
и ще купува холандско семе.
А земята изпръхнала - боклук,
по колена ся-вам новия лук.
С два бастуна едвам се движа,
за градината пак ще се погрижа.
А имаше народ-бе трудолюбив,
послуша дявола - сам си е крив.
\"Ела-те хиляди... Ще строим завод\",
\"**** му Янко\", ни завод, ни народ.
Дали ще ни бъде- имам съмнение,
оставете си, поне земя за погребение...

26,03,2011 г. Н.Василев:
м
Дивитровтрад
(грешката е неволна,
но темата е много болна )

П.П.
\" ..Страна като една човешка длан...\",
май ще се прекръствам от Иван на ** сан.....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me