uFeel.me
МОТОРИ…
Автор: Kubrat,  31 март 2011 г. в 20:09 ч.
прочити: 351

Мотори, мотори, мотори, реват тъй бясно зад блока.

Момчето със каска пак спори, прескочи той дупка дълбока!

Времето навън е чудесно, но да шофираш е твърде не лесно.

Ще славомираш с колата, внимавай да не я блъснеш  горката.

 

Зареждаш бензин в резервоара, а на тебе как ти се кара.

За двадесет български лева май няма за теб далавера.

Протести, протести, протести, за някои туй са фиести.

Капка по капка бензин изгаря, а дроселът отваря, отваря.

 

Полицаите тук  са насреща, пак чака те проверка гореща.

Книжка, застраховка, винетка, изчакайте,  вий сте брюнетка!

Бързате май за  купон! Глоба, ще олекне леко вашия талон!

Нашата полиция ни пази, да не караме пияни, водача да гази!

 

А по пътя летят каскадьори, със червени и черни мотори.

Стрелват се те край колата и хвърчат там в небесата!

Внимавайте, мили момчета, очакват ви в къщи, полека!

Не карате вие на писта, пазете се, съвестта  ви е чиста!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me