uFeel.me
MOETO ДETE
Автор: mmm3333,  12 април 2009 г. в 17:56 ч.
прочити: 371



Всеки път когато се разделяме ми липсваш...
и боли ме-откъснато от мен *месце*
За всички ти си тъй неотразима,
за мене просто моето дете!
Обичам твоята усмивка
и топлите очички-мили...,
когато нежно те помилвам,
даряваш ме с тръпчинки живи!
Примигват мигличките нежни
и устничките знаят две и двеста...
Отмина детството и вече,
тинейжър си с характер лют и смешен!
Тревоги, радости и патила...,
какво ли още ще ни чака?
Но ние двете се обичаме и знам,
че ще преборим всички чучела от мрака!
Дано послушна си останеш,
на мама радостта голяма,
да бъдем все така сближени, приятелки и бърборани!
Желая щастието да те следва и винаги да си отпред, да бъдеш все така добра и всеотдайна
и да постигаш целите си леко!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me