uFeel.me
МИСИЯ - СЪДБА
Автор: tanq_mezeva,  22 май 2011 г. в 17:39 ч.
прочити: 488

"Службата" за мене е призвание.
Във нея влагам мисъл и душа.
Вече с изградено съм съзнание,
че с мисия дошла съм на света.

Край мене хора... "умствено увредени",
но с честни, ангелски сърца.
В усмивките си детски съхранили са
божествено красива светлина.

Докосват ме със нежност и внимание.
Даряват ме с любов. Без суета.
Очакват ме във тежкото страдание
да им раздам частица доброта.

Във служба съм на хора със "увреждане".
На хора със божествени сърца.
Не я приемам като изпитание.
А знам... за мене е СЪДБА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me