uFeel.me
МИНИАТЮРИ - "БАСТА\"
Автор: Liliyanaandreeva,  25 юли 2011 г. в 07:20 ч.
прочити: 155

 

Циндил - Пиндил зад плета,

на хорото - Джаста - Праста -

за скептик-циници е сметта,

а за джаснатите - \"БАСТА\"!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me