uFeel.me
МИГ...
Автор: geriii,  1 юни 2011 г. в 19:43 ч.
прочити: 294
миг небрежност
изморен заспал шофьор
 камион в безтегловност...
удар...
 звук на ламарини
миг...
в безсъние в сън отнесен...
кома...
няма ли те?
кръв...
къде си?
кой си?
а тялото ти,
твоето ли е?
болка...
очи...те мърдат... ЖИВ СИ.
миг...
сън...
умора...
112-сирена.
миг...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me