uFeel.me
МАЖОРЕТКИ…
Автор: Kubrat,  6 април 2011 г. в 16:14 ч.
прочити: 588

Мажоретки, мажоретки, всички вие сте кокетки!


Нежни, сладки, закачливи и във танца толкоз диви!


Щом започне спортна среща, мажоретка я посреща.


Със помпони най-красиви, всички вие сте игриви!


 


Дрехите им са тъй секси, а душите им са детски!


Руси,  къдрави,  брюнетки, на триката със отметки!


Нас така ни забавляват, да си тръгнат, не забравят!


Публиката ръкопляска, че спортистите тъй стряска!


 


На почивкатата те влизат, а играчите  излизат.


Почва музика отново, тръскат те тела наново!


Тез неземни мажоретки, сбъркаха  ни всички сметки!


Кой поведе? Кой загуби? Всички станахме май луди!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me