uFeel.me
ЛИСТА
Автор: marinlazarov,  18 март 2013 г. в 11:21 ч.
прочити: 244

Блестящите листа
открили своя жребий
докосват тъмнина.
Дочуват птичи трели.

Земята се тресе.
Мечтае да ги види,
как духва ги ветрец.
Изгубили са сили.

Листата се държат.
Весело блещукат.
Лъчите ги сноват
намерили пролука.

И листите сега
самотно се въргалят
в краката ми с тъга
и истински ме галят.

Марин Лазаров

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me