uFeel.me
Кой съм аз
Автор: pietra,  30 октомври 2011 г. в 12:32 ч.
прочити: 347

Кой съм аз?




Кой съм аз, това не зная.
Кой съм за какво мечтая?
Знам, че просто съм човек,
знам,  но без да го желая.

Не, не съм от тези хора,
дето лъжат без умора.
Дето мамят по цял ден,
аз, съм просто уморен. 

Не съм ни Вазов, ни Пелин.
Не съм на Кирил ни Методий.
Не съм аз нито властелин, 
аз народе съм пародия.

Та ти без избор ме остави,
да реша аз кой съм,
и не забравяй, деня, когато ти реши,
че луд съм аз, но и сгреши.

Да, луд съм аз и не отричам,
че таз оценка я обичам.
Но знай и запомни до край,
че всеки луд е малък рай. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me