uFeel.me
Контрасти
Автор: Deuce,  26 март 2010 г. в 21:54 ч.
прочити: 270
Още ще пълзим ли,
или ще се надигаме?
Още ще горим ли,
или ще избухваме?
Още ще мълчим ли,
или ще запяваме?
Още ще търпим ли,
или ще въставаме?

Имаме волята, имаме силата,
искрата по фитила пълзи.
Долу във шашката бунтува се масата,
готова да се възпламени...

И страхът ще напусне сивата сган.
И гневът ще обземе сърцата.
И скоро всеки тиранин презрян
ще удари със чело земята.

Най-великата ярост избликва за миг
от най-презрените касти.
Тя няма ни име, ни мото, ни лик...
Тя не признава контрасти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me