uFeel.me
Кога успяхме да пораснем...
Автор: AnaTod,  10 август 2012 г. в 10:57 ч.
прочити: 328

Кога успяхме да пораснем -
довчера бяхме си деца...
Безгрижни, весели усмивки,
красяха нашите лица...

А днес с души като стомана,
очите - уморени, състарени,
разбираме, че времето не е измама,
годините - напразно отлетели...

Кога успяхме да пораснем...


(Ана Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me