uFeel.me
Към щерка си
Автор: stefyvas,  25 март 2011 г. в 01:10 ч.
прочити: 170
Към щерка си...

Защо ме щерко изостави,
и бащин дом позабрави?
Защо ме щерко предаде,
и \"белите пари\" ми от краде?
Колко нощи не съм спала,
и детската ти люлка люляла?
За туй ли, толкоз те учих,
за туй ли, апартамент ти купих?
Защо постъпи старомодно,
и само на теб да е угодно?
Забрави кога пълнеше колата,
и ти гледах всяко лято децата.
Сега кога` болестта ме събори,
няма вратата кой да ми отвори.
Няма ни дъщеря ,ни внуче,
ще умра сама като куче.
Нищо! И Вий ще остареете,
и тази \" песен \" ще запеете.
При Вас няма да е по-леко,
`чи и децата Ви са по-далеко.
Кой ?Кой Вас ще Ви \" гледа\",
като се \"нямате\" и със съседа?
Сега сте млади и \"не Ви пука\",
чуйте ме , вземете си поука!
Мъка не може да се изкаже.
Дано:
Бог верния път да Ви покаже.

00,01 часа ; Благовец 2011 г.
От един,
блуден син....
П.П.
1. Моля за извинение,
не всички щерки са
с намалено поведение.
2. Кога аз `зема да умирам,
не искам да Ви ангажирам..
Мразя такива безобразия,
искам направо евтаназия..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me