uFeel.me
Към Отеца Ни!...
Автор: Chobanov56,  29 октомври 2011 г. в 14:58 ч.
прочити: 251



 


Боже! Пази България!

И българите пази, Боже!

Тез, дето в Нея все още ги има…

И по света, които побягнаха, тоже.

И пази, Боже, Нацията ни!

Изпищя в Демокрацията!...

Ти, Боже, виждаш!...

Ти, Всичко, Разбираш!

Но не знам, ако поискаш,

Боже Мой!

Дали, и Ти - ще можеш!...

Отче Наш!... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me