uFeel.me
Как искам да си върна моето детство
Автор: klorans,  27 юли 2011 г. в 15:38 ч.
прочити: 275
Как искам да си върна моето детство
с ожулените колене.
Не искам това забързано съвремие
и с натежали от тревоги рамене.

Как искам да си върна моето детство
с филията с лютеница и краставицата без ГМО.
С до късно нестихващия смях от лудешките игри,
а не с плътно затворените сега врати и души.

Как исмам да си върна моето детство
със свободната като птица душа,
с всичките мечти и трепети.
Искам отново да изживея това,
което моите деца не ще и сънуват.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me