uFeel.me
Къде е млякото?
Автор: mese4inko,  22 октомври 2012 г. в 06:54 ч.
прочити: 344
Заливат ни отвсякъде с реклами
и всички до една лъскаво измамни.
Умело възрастните изкушават
с шоколад децата да гощават.
В този бранш пари преливат,
ала с тях неусетно ни убиват!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me