uFeel.me
КОЙ НИ ПРОГОНВА
Автор: aza_9,  9 декември 2010 г. в 07:33 ч.
прочити: 460

                                     §§

НАПУСКАМЕ РОДИНАТА ШЕМЕТНО,
МЪГЛИ СЕ СТЕЛЯТ КАТО САВАНИ.
ОТЛИТАМЕ НИЙ -  ПТИЦИ ПРЕЛЕТНИ,
ДАЛЕЧЕ  ОТ РОДЕН ДОМ ОТВЯНИ.

ПЕЧАЛНА, РОДИНАТА ЗАМИРА,
МЪГЛАТА ПЪЛЗИ, ПОГЛЪЩА Я МАЙ.
В СЪРЦАТА НИ ВОПЛИ НАПИРАТ,
АХ НЕСРЕТЕН, ТЪЖЕН РОДЕН КРАЙ...

ОБИЧАМЕ ТЕ,  РОДИНО СВЯТА
БОЛЕЕМ ТЕ -  ПЪТЯ ТИ  НЕЛЕК Е.
НЕ ТИ ГОНИШ ДАЛЕЧЕ ДЕЦАТА,
ЧОВЕЧЕТА  ПРОГОНВАТ ЧОВЕЦИТЕ.

                                     §§                                    

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me