uFeel.me
КОЛКО СМЕ...
Автор: dadycool55,  21 април 2013 г. в 23:14 ч.
прочити: 168

Колко сме мънички,
колко нищожни...
Тъй е,
но имаме странни души.
Страдаме и се тревожим,
нещо градим
и после рушим...

Колко сме мънички,
колко нищожни...
Смисъла търсим,
до гроб се потим
вечер на масата
хляба да сложим,
някак рода си
да продължим...

Колко сме мънички,
колко нищожни...
И как ни люшка
световният ред...
Всеки за себе си... 
  Кой както може...
Да. Но дали
ни дърпа  напред?!?

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me