uFeel.me
КОЛЕДНА МЕЧТА
Автор: Lidis,  22 декември 2010 г. в 16:30 ч.
прочити: 355

И тази нощ звездите ще изгреят,

а между тях най-ярката ще се роди,

съдбите само в бляновете ще се слеят

в мечтания с очаквания, надежди с красоти.

Едни - с прескъпите подаръци ще са дарени,

в пакети лъскави, с богатства, милиони от пари!

А  други - ще ровят в кофите, с боклука приравнени

ще търсят къшей хляб, да хапнат призори. . .

Една Звезда с любов ще се роди отново,

ще блесне с чудната вълшебна красота.

Поетите ще я възпяват с нежно слово,

далечна в небосвода и почти мечта. . .

Че истински любящите са още неродени,

а другите престижа гледат, не и любовта.

Една Звезда ще ни напомни, че я още има,

с любов за всеки пръска свойта светлина.

22. 12. 2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me