uFeel.me
КОГАТО ТЕ СТИСНАТ ЗА ГУШАТА
Автор: yuliya2006,  19 февруари 2013 г. в 21:32 ч.
прочити: 273
КОГАТО ТЕ СТИСНАТ ЗА ГУШАТА
И ВЪЗДУХА Е С ОЛОВЕН ПРИВКУС.
КОГАТО ПРЕД ОЧИТЕ ТИ СИНИ,
ПЕРДЕ СЕ СПУСКА И КЪРВИШ

КОГАТО ТЕ СТИСНАТ ЗА ГУШАТА
И ТЕ КАРАТ ДА ПРОСИШ, ШЕПТИШ.
КОГАТО БЕЗ КРЪВ ВЪВ ВЕНИТЕ,
СИЛИ НЯМАШ ДА ВЪРВИШ.

КОГАТО ТЕ СТИСНАТ ЗА ГУШАТА
 И ДО СТЕНАТА ПОЗОРНО СТОИШ.
КОГАТО НА ГРЕШНОТО КАЗВАТ \"ПРАВО Е\"
 И ТИ НАВЕЛ КАТ РОБ МЪЛЧИШ.

КОГАТО ТЕ СТИСНАТ ЗА ГУШАТА
И ТИ ГЛЕДАТ СЕИРА ЧЕ ТЪРПИШ.
КАКВО ГУБИШ ТОГАВА, КАКВО...?
РОБСКИ СТРАХ ЛИ? ИЛИ ОЩЕ КАКВО...?


19.02.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me