uFeel.me
КЛЮКАРКИ
Автор: Kubrat,  29 юни 2011 г. в 14:35 ч.
прочити: 243

Бабички засукани на пейката седят,

кой ще мине, ще се върне те следят!

Клюките най-нови те оправят,

жълтите истории за утре не оставят!

 

Така е всеки ден край блокчето във двора,

следят, одумват всички разни хора!

Кой с кого ходил, кой с коя спал,

кой починал, кой за дъщеря си срам брал!

 

Това на тях е дневното развлечение,

постоянното им всеотдайно приключение.

Агенти, шпиони на нас не  ни трябват,

лелките не спят, всичко виждат, докладват!

 

Не дай си боже да минеш с позната зад блока,

жена ти панаир ще ти вдигне, ще те хока!

Ако колата си стара за проверка форсираш,

от кутията писмо от районното ще прибираш!

 

Клюкарството е древен епичен занаят!

Не знаеш днес  кой е кум и кой сват!

Предай другарчето си и му гледай сеира!

Скандали, разводи, някой ще опере пешкира!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me