uFeel.me
КЛОУНАДА
Автор: jina97,  1 октомври 2011 г. в 10:12 ч.
прочити: 189
Клоунадата е пълна...
Днес народът ни настръхна,
не толкоз срещу цигани,
с измислено име \"роми\",
а срещу безхаберието,
за което незнайно /защо ли?/
никой през годините дума не отрони.
Спят медии, прокурори, съдии,
спи системата ни правосъдна,
докато престъпността обръгна,
а народа онеправдан настръхна.
И се надигна вълна,
и помете страха...
Позволил бе народа
да му сложат хомота,
над него да деребействат,
а институциите да бездействат.

\"Цар\" Киро не разбрал,
че с/ъс/ закона си играл!
И народът надигна глас,
че много са такива у нас.
Прокурорът пък сега се сеща
имотите да ревизира горещо...
Где беше до сега тоз прокурор? -
В кабинета си безгрижно подпирал е стол.
Ха, сега да видим де ни е държавата!
Ха сега да видим в нея излиза ли правдата, дето толкоз години е скривана,
а доказателствата - прикривани.
С институции глухи сме се сдобили,
а хората от отчаяние нямат вече сили,
децата ни невинни гинат -
тъй сега е в нашата родина!

28.09.2011 г. 23.29 ч.
Галина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me