uFeel.me
КАТО ЗВЪН
Автор: edelvais,  3 март 2011 г. в 08:58 ч.
прочити: 260
Камбанен звън.
Празник велик!
Ден като сън.
Мъж младолик
глас възвисява
и възхвалява
миналото ни славно!...
На сърцето ми
камък застава
и вселява тревога...
За Бога!
3-ти март е ден светиня,
останал скъп спомен
в стих, в картина....
И сякаш чувам как
душите на мъртвите плачат…
Нека и занапред живите
кръвта им да тачат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me