uFeel.me
КАМБАНЕН ЗВЪН
Автор: texima.ltd,  16 март 2010 г. в 16:36 ч.
прочити: 407

Не съм  черногледа,но взискателна-да,
от несправедливост често ми кипва кръвта,
и тръгвам тогава с рогата напред,
да браня история,кауза и човешкия ред.

Готова съм даже във битка да вляза,
със дявола черен,измамник лукав,
със нож да промуша вонящото тяло,
и край да поставя на всяка лъжа.

Приспани дълбоко и трудно се будят,
хората търкат унило очи,
вчера усмихнати, днес пък стачкуват,
утре ще слушат отново лъжи.

Не,не мога очи да затворя,
дявола пак пренарежда софри,
за него е всичко и хляба и ножа,
а другите просто да събират трохи.

Камбанен звън са моите редове,
не ме корете,че ви проглуших с тях,
така реших, пък може и съдба да е,
да търся как от този сън да се отърсим.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me