uFeel.me
КАМЪКЪТ
Автор: dobromirpenkov,  5 януари 2011 г. в 14:41 ч.
прочити: 237

KAMЪКЪТ

Издирвам аз цял живот камъка,
докосвам го топло и нежно,
докосвам го всеки ден пламенно,
а още не съм го намерил...

Избирам аз всеки ден камъка -
ту жълт, ту бял,ту черен.
Повдигам го всеки ден с рамото,
а още не съм го намерил...

Ще угасне, знам, някога пламъка,
дето тъй рано намерих.
И, знам, ще намеря аз камъка,
чак кога легна под него...

 Октомври 2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me