uFeel.me
КАЛЕНДАР
Автор: Manja,  1 януари 2011 г. в 19:05 ч.
прочити: 291
 Н.Г., е откъсване на календара!\"Kiss\"
Още една жълтица на пендàра.
Усещаш ли я като хомот?
Във този забързан Живот!
Но всеки си има свой код.
Ако объркаш числата,
не ти се отваря вратата,
оставаш извън играта.
\"Undecided\"
Докато си още опиянен,
от хубавия вчерашен ден,
играчите схемата смениха,
много не се затрудниха,
всичко лошо ти простиха!\"Laughing\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me