uFeel.me
КАКВИ ТИ НОВИ ДРЕХИ
Автор: mt46,  27 юли 2011 г. в 22:33 ч.
прочити: 291
         Носете си новите дрехи, момчета...
                                       Стефан Цанев

Какви ти нови дрехи бе, човек!? -
Аз имам си... от миналия век...

Какво като са малко поизносени?
Все пак не съм ни гол, ни бос...

Обувки стари също имам -
и за лято, и за зима...

Две-три ризи. И костюм запазен...
Два-три зъба - за разнообразие...

Запазен фас... Опразнен джоб...
Отрови разни - в белия ми дроб...

И сърце - със скърцаща врата.
Разнебитена, разграбена душа...

Нали не трябва много на човек? -
Две-три сълзи... Един ковчег...

Марин Тачков
18 юни 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me