uFeel.me
КАК ИСКАМ...
Автор: aza_9,  16 октомври 2012 г. в 07:21 ч.
прочити: 303


Зъзне,  изстива

вече този живот.

Изстиват чувства,

всичко  си  отива.

Мръзнат  сърцата-

страшен  ледоход,

а морето с небето

обречено се слива.


Как  искам  в шепа 


живота  да  събера 

и  в  море  от обич  

да  го  превърна!

Хора, вслушайте се  

в  своите  сърца,

обичта да спасим,

да  си  я  върнем! 


aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me