uFeel.me
Избор или съдба
Автор: Eskasit,  8 юли 2011 г. в 09:56 ч.
прочити: 331

Корабът спира

                      на далечен пристан.

И моряците тръгват

                       шумни в нощта.

В баровете всеки

                       с нещо е залисан.

Уиски и танци

                       и други неща.

А там през

                    много морета

жените им

                   също не спят.

Те запълват

                    със силни моменти

прегорялата обич

                        и сивия свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me