uFeel.me
Истинско
Автор: uragannnn,  6 февруари 2009 г. в 12:11 ч.
прочити: 160

Истинско

Приятелите са като ръце,
които от земята вдигат
и виждат в твоето сърце,
когато думи не достигат.

2004

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me