uFeel.me
Инфлация
Автор: uragannnn,  25 януари 2009 г. в 00:14 ч.
прочити: 188

Инфлация

Думите изменят смисъла си,
когато хората губят морала си
и думите губят смисъла си,
щом хората изменят на морала си!

24. 01. 2009 г.
Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me