uFeel.me
Имен ден.....(на Александра)
Автор: gabi_81,  30 август 2010 г. в 13:55 ч.
прочити: 477
Мила Алекс, здрава ти расти
и все усмихната бъди.
Щастливи да са твоите дни,
да сбъднат се всичките мечти!!!

Очичките от радост да сияят,
и с нея всеки да омаят.
Винаги, когато се засмееш-
цвете около тебе да засееш.

С погледа си топъл ти \'\'гали\'\'
и стопляй хорските души.
Диамант им подари,
откъснал се от устните ти...

Пожелавам ти безгрижни все игри
и безбройни именни дни.
Бъди жива, здрава и щастлива
и както винаги красива!!!


30.08.2010 год.
Пловдив

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me