uFeel.me
Икона
Автор: dobromirpenkov,  2 септември 2010 г. в 18:23 ч.
прочити: 203

Икона

Аз с камъка воювам всеки ден
във тежка, непрестанна битка.
Не зная кой ще бъде победен,
но все поддържам каменния ритъм.

Аз с камъка воювам всеки ден
Воювам тежко, упорито
и виждам аз как ляга укротен
и в новото си ложе той притихва.

Аз камъка прегръщам всеки ден
и той със ласка ми отвръща,
отдръпвам се и гледам възхитен...
И камъкът в икона се превръща.

21 август 2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me