uFeel.me
ИЗПРАВЯМ ГОРДО ГЛАВАТА
Автор: Liliyanaandreeva,  28 юни 2011 г. в 16:49 ч.
прочити: 162
Изправям гордо главата,
разпервам широко ръцете –
сбъдва се на човека мечтата
да живеят в мир синовете!...

Тръгвам уверено напред,
избрах вярната посока –
настана мирний свет,
свърши борбата ни жестока!...

Разтягам устни в усмивка,
запявам волно песента –
аз съм първата щастливка,
видяла в тунела светлина!...

С думи бързам да запиша
посланието ново към човека –
“План за свободата” се нарича,
сътворено е от памтивека…

А вий не се чудете и умеете -
без недоверие и скептицизъм
мира и свободата защитете
от безумие и вандализъм!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me